avocat Cluj - avocat Mihaela Prodan

Cabinet de avocat Cluj-Napoca

Telefon

(+4) 0747 110 704

Prin utilizarea www.avocaturacluj.ro va exprimati acordul ca datele transmise prin intermediul acestui site sa fie utilizate conform politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal avocaturacluj.ro

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal avocaturacluj.ro

Accesarea si navigarea site-ului www.avocaturacluj.ro este posibila fara nicio declarare a datelor cu caracter personal.
Cu toate acestea, in situatia transmiterii de catre vizitator a unui comentariu/mesaj catre noi prin intermediul Formularului de contact, colectam datele aratate de catre vizitator in formularul de contact.

Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon ale vizitatorului – se va efectua de fiecare data in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul”) si in concordanta cu reglementarile de protectie a datelor specifice tarii in care operează CABINET DE AVOCAT-PRODAN GINA-MIHAELA.

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal avocaturacluj.ro are rolul de a aduce la cunostinta vizitatorilor natura, amploarea, scopul pentru care colectam si procesam date cu caracter personal, precum si drepturile de care vizitatorii beneficiaza. In calitate de operator, CABINET DE AVOCAT – PRODAN GINA-MIHAELA a implementat numeroase masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura protectia completa a datelor personale.

Orice vizitator/persoana vizata ne poate contacta oricand in mod direct cu orice intrebari sau sugestii in legatura cu protectia datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail –  mihaela.prodan@avocaturacluj.ro .

Numele si adresa operatorului  CABINET DE AVOCAT – PRODAN GINA-MIHAELA

CABINET DE AVOCAT –PRODAN GINA-MIHAELA, infiintat prin Decizia Baroului Cluj nr.18 /2011, cu sediul profesional in Cluj-Napoca, str. Prof. T. Ciortea nr.42, ap.58, jud. Cluj, avand codul fiscal nr. 23737517, telefon 0747.110.704, email: mihaela.prodan@avocaturacluj.ro, website: www.avocaturacluj.ro .