Avocat Cluj | Lancranjan, Prodan si Asociatii
Societate Civila de Avocati Cluj-Napoca

Ioana Lăncrănjan (Bâlc)

Societate Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii
Avocat Cluj Ioana Lacranjan

Ioana Lăncrănjan (Bâlc)

Avocat, Cluj-Napoca
Societate Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii

Ioana Lăncrănjan (Bâlc), Avocat Cluj

Avocat fondator, partener al Societatatii Civile de Avocati – Lancranjan, Prodan si Asociatii, LĂNCRĂNJAN (BÂLC) IOANA este avocatul tau din Cluj-Napoca, membra a Baroului Cluj, avocat cu experienta din anul 2011, cu o specializare in drept civil-comercial si in materia executarilor silite, avocat pledant si de consultanta, cu o vasta acoperire a domeniilor de drept existente, precum si cu o pregatire continua in acord cu multitudinea de modificări legislative actuale. LĂNCRĂNJAN (BÂLC) IOANA este, începând cu 2015 si expert achizitii publice. Are dreptul de a pune concluzii la toate instantele: Judecatorie, Tribunal si Curte de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Curtea Constitutionala.

Absolventa a “Facultatii de Drept” din Cluj-Napoca, “Universitatea Babes-Boyai”, cu o specializare de tip “Masterat in Stiinte penale si Criminalistica”, la ” Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir”, Bucuresti, “Facultatea de Drept” din Cluj-Napoca, inca de la terminarea studiilor, a imbratisat cariera de avocat. A fost referent la Camera Deputaților o perioada de circa 2 ani.

Avocat colaborator in perioada 2011-2013, avocat titular in cadrul propriul cabinet de avocat incepand cu anul 2013 si avocat fondator, partener coordonator in cadrul societatii civile de avocati din Cluj-Napoca, LĂNCRĂNJAN, PRODAN ȘI ASOCIATII incepand cu anul 2022, avocat LĂNCRĂNJAN (BÂLC) IOANA pune la dispozitia clientilor intreaga experienta profesionala acumulata de-a lungul anilor.

LĂNCRĂNJAN (BÂLC) IOANA este membra fondatoare a Asociatiei Young Lawyers (www.ylc.ro) care functioneaza pe langa Baroul Cluj din 2013 si inglobeaza tinerii avocati pana in 40 ani din acest Barou, o asociatie care apara drepturile si libertatile profesiei de avocat, fiind purtatorul de cuvant al acestei asociatii.

Reprezinta atat persoanele fizice, cat si cele juridice,  importante companii nationale si multinationale intr-un numar mare de proceduri prelitigioase si litigioase. Un loc important in activitatea sa este ocupat si de clientii persoane fizice, in special pe probleme de natura civila, partea civila a procesului penal, drept privat cu elemente de extraneitate (recunoasterea hotararilor staine, divorturi cu elemente de extraneitate), in materie contraventionala si in procedura divortului si a partajului, in domeniul financiar-bancar, a executarilor silite, in special a contestatiilor la executare, luptandu-se impotriva bancilor si a recuperatorilor de creante.

A ales avocatura pentru ca are o viziune de ansamblu asupra vietii si considera cu stoicism ca orice problema poate avea rezolvare.

“Pentru mine avocatura nu e o profesie, e o pasiune, iar cand faci lucurile cu pasiune, acestea nu au cum sa iasa decât extraordinar!”