Avocat Cluj | Lancranjan, Prodan si Asociatii
Societate Civila de Avocati Cluj-Napoca

Mihaela Prodan

Societate Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii
Avocat Cluj Mihaela Prodan

Mihaela Prodan

Avocat, Cluj-Napoca
Societate Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii

Contacts

(+4) 0747 11 07 04
mihaela.prodan@avocaturacluj.ro

Contact

Mihaela Prodan, Avocat Cluj

Avocat fondator, partener al Societatatii Civile de Avocati – Lancranjan, Prodan si Asociatii, PRODAN MIHAELA este avocatul tau din Cluj-Napoca, membra a Baroului Cluj, avocat cu experienta din anul 2008, care apara cu profesionalism interesele clientilor sai.

Se bucura de o bogata experienta profesionala, dobandita deopotriva in domeniul consultantei juridice, dar si in activitatea de litigii. Este un foarte bun avocat pledant, asistand si reprezentand clienti in domeniile dreptului civil, dreptul afacerilor si societar, contencios administrativ, dreptul familiei, dreptul muncii, drept contraventional, dreptul proprietatii intelectuale, drept bancar, in materia executarii silite, malpraxis medical, achizitii publice, dreptul asigurarilor si in materia insolventei.
Are dreptul de a pune concluzii la toate instantele: Judecatorie, Tribunal si Curte de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Curtea Constitutionala.

Licentiata in Drept la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca în 2004, cu o experienta ca jurist in perioada 2006-2008, avocat colaborator in perioada 2008-2010, avocat definitiv titular in cadrul propriul cabinet de avocat incepand cu anul 2011, si avocat fondator, partener coordonator in cadrul societatii civile de avocati din Cluj-Napoca, LĂNCRĂNJAN, PRODAN SI ASOCIATII incepand cu anul 2022, avocat PRODAN MIHAELA crede cu tarie ca valoarea servicilor juridice pe care le oferim clientilor nostri este data de determinarea si implicarea noastra in fiecare caz in parte.

”Performanta, seriozitatea si onestitatea sunt atributele care ar trebui sa ne defineasca activitatea profesionala”