Avocat Cluj | Lancranjan, Prodan si Asociatii
Societate Civila de Avocati Cluj-Napoca

Maria Ciuperger

Societate Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii
Avocat Maria Ciuperger

Maria Ciuperger

Avocat, Cluj-Napoca
Societate Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii

Maria Ciuperger, Avocat Cluj

Maria Ciuperger este avocat colaborator al Societatii civile de avocatic- Lăncrănjan, Prodan si Asociatii, incepand cu anul 2023.

Licentiata in drept in anul 2021, a urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si a sustinut lucrarea de licenta in specialitatea drept penal cu tema „Neglijenta in serviciu”. Pe parcursul studiilor universitare s-a implicat in activitati de voluntariat, activand ca membru al SAIL – Students Academy of International Law, dar si in asociatia Lawyr.it, avand rolul de editor al articolelor de specialitate.

A ales sa imbratiseze cariera de avocat, promovand examenul de intrare in profesie in anul 2022.

Vorbitoare a patru limbi straine, engleza, franceza, spaniola si germana, se remarca prin corectitudine, determinare si perseverenta in activitatea sa.

Experienta sa profesionala este preponderent in materie penala, oferind consultanta juridica, procedand la redactarea actelor cu caracter juridic (plangeri penale, cereri, memorii, concluzii scrise, etc.), participarea la efectuarea actelor de urmarire penala (audieri, perchezitii informatice, percheziții domiciliare, cercetari la fata locului, etc.), asistare si reprezentare in faza de camera preliminara si in procedurile de verificare a masurilor preventive, asigurand, totodata,  asistare/reprezentare persoanelor fizice in fata instantelor de fond in cauzele penale. Are deschidere spre specializare si in alte domenii de drept, cum ar fi, drept civil, comercial, dreptul muncii, pregatindu-se continuu si cu perseverenta, urmarind performanta in domeniul juridic.