Avocat Cluj | Lancranjan, Prodan si Asociatii
Societate Civila de Avocati Cluj-Napoca

Roluri deschise Avocati Cluj

Alatura-te echipei noastre de Avocati Cluj

Avocat Stagiar Cluj-Napoca

Avocat Cluj

Societatea civila profesionala de avocati LĂNCRĂNJAN, PRODAN si ASOCIATII SCA Cluj-Napoca

Aplica

1. Esti interesat?

Pregateste-ti CV-ul si scrisoarea de intentie.

2. Aplica!

Trimite-ne CV-ul tau si scrisoarea de intentie pe adresa de email contact@avocaturacluj.ro.

Contact

Cerinte Avocat Stagiar - Cluj-Napoca

Societatea civila profesionala de avocati LĂNCRĂNJAN, PRODAN si ASOCIATII SCA din Cluj-Napoca, recruteaza avocat stagiar, pregatit temeinic in domeniul dreptului penal si civil.

Societatea Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii Cluj-Napoca, se defineste prin pasiunea pentru drept si este o echipa cu experienta menita sa trateze cu profesionalism si responsabilitate problemele juridice ale clientilor, in domenii de activitate diverse.

Oferim un mediu de lucru prietenos, care sa incurajeze profesionalismul, colegialitatea şi dezvoltarea personala.

Cautam o persoană dedicata profesiei de avocat, serioasa, care este dormica sa isi perfectioneze continuu cunostiintele si abilitatile.

Munca in echipa, capacitatea de comunicare, cunoasterea limbii engleze sunt esentiale pentru viitorul candidat. De asemenea, disponibilitatea de a se perfectiona continuu si de a studia temeinic cazurile este un principiu dupa care ne ghidam.

In vederea analizei candidaturilor te invitam să ne trimiti CV-ul tau la adresa: contact@avocaturacluj.ro

Anuntul e valabil pentru Municipiul Cluj-Napoca.

Societatea Civila de Avocatura
Cluj-Napoca

Prin profesionalism, pregatire de specialitate continua, nivel ridicat de cunostinte juridice, Societatea Civila de Avocatura Lăncrănjan, Prodan si Asociatii, Cluj-Napoca acorda consultatii juridice in domenii de interes pentru clienții sai, asigura asistenta si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici, executorilor judecatoresti si organelor administratiei publice.

Avocat Cluj

Ne prezentam ca fiind o echipa de avocati in Cluj-Napoca, dinamica, hotarata, experimentata, pregatita sa tina pasul cu schimbarile legislative tot mai frecvente in ultima perioada, capabili sa oferim solutii clare si de succes clientilor nostri.