Avocat Cluj | Lancranjan, Prodan si Asociatii
Societate Civila de Avocati Cluj-Napoca

Despre

Societate Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii, Cluj Napoca
Lăncrănjan, Prodan si Asociatii -SCA, Cluj-Napoca, #Avocat Cluj

Avocatii fondatori si colaboratorii societatii civile de avocati LĂNCRĂNJAN, PRODAN SI ASOCIATII sunt avocati experimentati din Cluj-Napoca, pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor tale si sa isi ofere concursul in rezolvarea problemelor tale, acoperind o gama larga a domenilor de maxima importanta in drept. Orice domeniu de activitate in care actionati este guvernat de o reglementare legal, care necesita o deosebita atentie.

Echipa Avocati Cluj

Am format o echipa de avocati specialisti, unita, experimentata, pregatita sa preintampine eventualele probleme ce pot sa apara sau daca acestea s-au instalat deja, sa le solutioneze intr-un mod favorabil dumneavoastra. Punem pret pe relatia dintre avocat si client care presupune incredere reciproca si onestitate si credem cu tarie ca profesia de avocat trebuie exercitata numai cu respectarea stricta a deontologiei profesionale, a legii si strict in interesul clientului.

Asistenta si reprezentarea juridica

Societatea Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii, Cluj-Napoca, acorda consultatii juridice in domenii de interes pentru clientii sai, asigura asistenta si reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici, executorilor judecatoresti si organelor administratiei publice.

Domeniile de activitate Avocat Cluj

Societatea Civila de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii Cluj-Napoca, va pune la dispozitie o echipa cu experienta menita sa trateze cu profesionalism si responsabilitate problemele juridice ale clientilor nostri, in domenii de activitate care impun o inalta specializare. Astfel, identificam solutii juridice optime pentru clientii nostri in raport cu nevoile acestora.

Venim in sprijinul dumneavoastra pentru rezolvarea problemelor juridice cu care va confruntati cu o experienta in avocatura de peste 14 ani in domeniul dreptului civil, comercial, in materia executarilor silite.

Domeniile de activitate ale societatii noastre de avocati din Cluj-Napoca, pentru care oferim consultanta juridica si asistare/reprezentare in litigii sunt din domeniile dreptului civil, dreptul afacerilor si societar, contencios administrativ, dreptul familiei, dreptul muncii, drept contraventional, dreptul proprietatii intelectuale, drept bancar, in materia executarii silite, malpraxis medical, achizitii publice, dreptul asigurarilor si in materia insolventei.

Prin intermediul colaboratorilor societatii noastre oferim consultanta si asistare/reprezentare in litigii si in materie penala.

Orice domeniu de activitate in care actionati este guvernat de o reglementare legala, care necesita o deosebita atentie. De aceea aveti nevoie de un specialist care sa preintampine eventualele probleme ce pot sa apara sau daca acestea s-au instalat deja, sa le solutioneze intr-un mod favorabil dumneavoastra.

Clienti

Modalitatea in care puteti sa fiti informat este prin apelarea la serviciile de consultanta juridica.
Clientii Societatii Civile de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii Cluj-Napoca, sunt atat persoane fizice, cat si juridice si acopera o gama variata de domenii de maxima importanta din drept.

Pentru companii oferim servicii de consultanta juridica pe diferite arii de practica, indeplinim formalitati in materia registrului comertului, reprezentare in litigii comerciale, redactare si analiza contracte comerciale, recuperare creante.

Oferim clientilor persoane fizice servicii juridice constand in consultatii si cereri cu caracter juridic, asistare si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a autoritatilor si institutiilor publice, redactare acte juridice, atestare a identitatii partilor, continutului si a datei actelor prezentate spre certificare, infiintarea de societati si inregistrarea acestora, a partilor sociale si a actiunilor societatilor astfel inregistrate. Ne bucuram de victorii rasunatoare impotriva bancilor si a recuperatorilor de creante, avand o vasta experienta in acest domeniu.

Pentru ca suntem flexibili, pentru ca intelegem necesitatea adaptarii la contextul actual, societatea noastra de avocati va ofera servicii juridice online, prin telefon, prin email sau prin intermediul altor aplicatii audio-video de comunicare la distanta.
Echipa noastra este disponibila pentru dumneavoastra in situatia in care va este mai accesibil, mai eficient sau chiar mai economic sa interactionam online decat sa va deplasati la biroul nostru din Cluj-Napoca.

Servicii juridice pentru societati

Pentru companii, oferim servicii de consultanta juridica pe diferite arii de practica, indeplinim formalitati in materia registrului comertului, reprezentare in litigii comerciale, redactare si analiza contracte comerciale, recuperare creante.

Servicii juridice persoane fizice

Oferim clientilor persoane fizice, servicii juridice constand in consultatii si cereri cu caracter juridic, asistare si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a autoritatilor si institutiilor publice, redactare acte juridice, atestare a identitatii partilor, continutului si a datei actelor prezentate spre certificare, infiintarea de societati si inregistrarea acestora, a partilor sociale si a actiunilor societatilor astfel inregistrate. Ne bucuram de victorii rasunatoare impotriva bancilor si a recuperatorilor de creante, avand o vasta experienta in acest domeniu.

Parteneriate

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Societatea Civila de Avocatura Lăncrănjan, Prodan si Asociatii, Cluj-Napoca, a stabilit o serie de parteneriate cu notari publici, executori judecatoresti, cu birouri de experti din diverse domenii de activitate si cu alti profesionisti independenti, urmarind astfel sa asigure servicii juridice de inalta calitate si competenta profesionala, indispensabile in relatia cu clientii.

Avocat Cluj

Societatea civila de avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii s-a infiintat din dorinta noastra de a pune laolalta experienta acumulata, seriozitatea, perseverenta si dedicarea, pentru a oferi clientilor nostri servicii avocatiale de inalta calitate.

Citeste tot

Drept Civil #Avocat Cluj
Drept Comercial #Avocat Cluj
Dreptul Familiei #Avocat Cluj
Drept Penal #Avocat Cluj

Avocat Cluj - Lăncrănjan, Prodan si Asociatii -SCA, Cluj-Napoca

Modalitatea in care puteti sa fiti informat este prin apelarea la serviciile de consultanta juridica ale Societatii Civile de Avocati Lăncrănjan, Prodan si Asociatii, Cluj-Napoca