Avocat Cluj | Lancranjan, Prodan si Asociatii
Societate Civila de Avocati Cluj-Napoca

Servicii

Servicii juridice pentru societati si persoane fizice

Servicii juridice pentru societati

Pentru companii oferim servicii de consultanta juridica pe diferite arii de practica, indeplinim formalitati in materia registrului comertului, reprezentare in litigii comerciale, redactare si analiza contracte comerciale, recuperare creante.

Servicii juridice pentru persoane fizice

Oferim clientilor persoane fizice servicii juridice constand in consultatii si cereri cu caracter juridic, asistare si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a autoritatilor si institutiilor publice, redactare acte juridice, atestare a identitatii partilor, continutului si a datei actelor prezentate spre certificare, infiintarea de societati si inregistrarea acestora, a partilor sociale si a actiunilor societatilor astfel inregistrate. Ne bucuram de victorii rasunatoare impotriva bancilor si a recuperatorilor de creanta, avand o vasta experienta in acest domeniu.

Servicii juridice online

Pentru ca suntem flexibili, pentru ca intelegem necesitatea adaptarii la contextul actual, societatea noastra de avocati va ofera servicii juridice online, prin telefon, prin email sau prin intermediul altor aplicatii audio-video de comunicare la distanta.

Echipa noastra este disponibila pentru dumneavoastra in situatia in care va este mai accesibil, mai eficient sau chiar mai economic sa interactionam online decat sa va deplasati la biroul nostru.

Pentru a afla informatii despre costul consultantei juridice, contactati-ne!